Avoimia työpaikkoja

Kuntoutusvalmentaja

Etsimme nyt ammattitaitoista ja innostunutta KUNTOUTUSVALMENTAJAA Tsemppi-Taloon.


Edellytämme ammattitaitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, reipasta ja innostunutta työotetta, kykyä organisoida sekä kykyä itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn. Kuntoutusvalmentajalla tulee olla sosiaali- ja tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (esim. sosionomi, toimintaterapeutti tai kuntoutuksenohjaaja). Työssä edellytetään aikaisempaa kokemusta haastavien asiakkaiden kohtaamisesta, mielenterveystyöstä sekä yksilöohjauksesta sekä osaamista erilaisten ryhmien suunnittelusta ja ohjaamisesta.

Työtehtäviin kuuluu mm. kohtaamispaikkatyötä, työtoimintojen suunnittelua ja ohjausta, ryhmien suunnittelua ja ohjausta, tavoitteellista yksilötyötä sekä toiminnan markkinointia ja verkostotyötä.

Työ tehdään pääasiassa klo 8-16.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääsee monipuolisesti toteuttamaan ammattitaitoaan. Saat myös mahdollisuuden kehittää toimintaa yhdessä oman tiimin kanssa ja samalla olet osa ammattitaitoista isompaa ja moniammatillista työyhteisöä.

Haku päättyy 21.7. ja haastattelut tehdään elokuun lopulla. Hakemus ja cv sekä palkkapyyntö sähköisesti: saara.marjamaki@tsemppi.net


Lisätiedot TE-palvelujen suvuilta tästä linkistä.Palkkatukityöt

Monipalvelukeskus Tsempin eri toimipisteissä (Turussa, Kaarinassa ja Mynämäellä) on haettavana määrä- ja osa-aikaisia työpaikkoja. Nämä työpaikat ovat palkkatuettuja paikkoja, ja niihin voi hakea ympäri vuoden. Työtehtävät on suunnattu niille työttömille työnhakijoille, joilla on 100% palkkatukimahdollisuus. Kaikki työtehtävät on tarkoitettu tukemaan työelämään paluuta pitkän työttömyyden jälkeen.


Tarjoamme sinulle

• Mukavan ja huumorintajuisen työporukan, mielekästä ja tarpeellista työtä

• Työyksikön vastuuohjaajan ja kehittämispäällikön tuen

• Halutessasi työelämävalmennusta ja jatkopolkujen selvittelyä

• Määräaikaisen työsuhteen 8-12kk

• Työaika on 5 päivää viikossa, 5 tuntia päivässä

• Palkka 1200€ / kk ( Sosiaalialan järjestöjä koskeva TES)


Tällä hetkellä etsimme

• Polkupyöränkorjaaja (Recykkelit)

• Autokuski/apukuski ( Recykkeli Turku)

• Asiakaspalvelutyöt kierrätyspyöräverstaalla (Recykkeli Turku)

• Asiakaspalvelutyöt Tsempin kierrätysmyymälässä (Tsempin Putiikki)

• Asiakaspalvelutyöt palvelevalla kirpputorilla (LAISKAN KIRPPIS)

• Siistijät ja puhtaanapidon tehtävät

• Välipalamestarin työt (pienimuotoista keittiötyötä sekä kauppakäyntejä)


Töitä voidaan myös räätälöidä ja yhdistää sopivaksi kokonaisuudeksi työntekijän vahvuudet huomioiden.Työkokeilut

Tsemppi järjestää myös työkokeilua ja varaamme tällä hetkellä kaikki työkokeilupaikkamme Tsempin kuntouttavassa työtoiminnassa oleville henkilöille.Työharjoittelut

Teemme myös sosiaali/terveysalan oppilaitosten kanssa yhteistyötä työharjoittelujen suhteen. Nämä paikat menevät eri hankkeiden vastaavien kautta ja heidän asiakastilanteensa huomioiden.Lisätietoja

Palkkatukityöt

Saara Marjamäki

Kehittämispäällikkö

saara.marjamäki(at)tsemppi.net

050 570 2991

Työharjoittelut

Ota yhteyttä ko. hankkeen vastaavaan.

Henkilöstön yhteystiedotSivuilla olevat esitteet ja ladattavat tiedostot ovat PDF-muotoisia ja tarvitset niiden lukemiseen Acrobat Reader-ohjelman. Mikäli koneellasi ei jo ole sitä, voit ladata sen ilmaiseksi, alla olevasta Adobe Acrobat Reader linkistä.