Miesten Tila Banneri

Tervetuloa Miesten Tilaan!

Mies, minne olet menossa? Kiinnostaisiko paikka, johon voit tulla halutessasi juomaan ilmaisen kahvin, lukemaan päivän lehden, tutustumaan uusiin ihmisiin, pelaamaan biljardia ja lautapelejä tai vain olla vaan.Kuva Futsal Kuva kallio Kuva Biljardi

Miesten Tila on miesten vapaa-ajan toimintaa, johon voit osallistua valintasi mukaan. Kauttamme pääset pelaamaan mm. biljardia, futsalia, frisbeegolfia, lautapelejä ja pingistä. Kahvilaamme voit tulla myös vain olemaan. Osallistumisesi määrän voit valita itse.
Kuva Melonta

Voit myös vaikuttaa toimintamme sisältöön ehdottamalla haluamaasi tekemistä ohjaajille. Käymme satunnaisesti keilaamassa, elokuvissa, teatterissa, erilaisilla luontoretkillä, urheilumatseissa, avantouimassa ja valmistamme ruokaa. Jos sinua kiinnostaa joku asia niin kerro se meille.

Toimintamme on pääosin ilmaista. Osassa toiminnoista on pieni omavastuu.


Kiinnostaako vapaaehtoistyö

Voit osallistua toimintaamme myös vapaaehtoisena ja ottaa sellaisen vastuualueen kuin elämäntilanteesi sallii. Voit myös itse päättää, kuinka paljon haluat toimintaan sitoutua. Voit neuvoa muita asioissa joista tiedät ja harrastat tai toimia kokoavana voimana jonkun toiminnan tekemisessä. Voit toimia keskusteluapuna tai auttaa paikan siistinä pitämisessä. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä ohjaajiin. Näin voit ottaa aktiivisemman roolin toiminnassamme ja olet tiiviimmin osana yhteisöämme.

Tervetuloa vapaaehtoiseksi!


Esitteet

Alla olevissta linkeistä voit ladata esitteemme pdf -muodossa.


suomi englanti
suomi englantiToiminnalisten ryhmien esitteet. (Voit avata myös opaskartan, klikkaamalla esitteen alapuolella olevaa osoitetta!)


futsalryhmä biljardiryhmä kuntosaliryhmä keilailuryhmä Kahvila
Futsal
Lemminkäisenkatu 32a
Bijardi
Yliopistonkatu 14
Kuntosali
Suurpäänkatu 2
Keilailu
Kupittaankuja 1
Kahvila T-Talo
Vanha Hämeentie 29


Yhteystiedot

Lindroth Markus

Ohjaaja

050 406 6222
markus.lindroth(at)tsemppi.net

Engström Kari

Ohjaaja
Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!


  Sivuilla olevat esitteet ja ladattavat tiedostot ovat PDF-muotoisia ja tarvitset niiden lukemiseen Acrobat Reader-ohjelman. Mikäli koneellasi ei jo ole sitä, voit ladata sen ilmaiseksi, alla olevasta Adobe Acrobat Reader linkistä.