Yhdistys

Monipalvelukeskus Tsemppi ry on turkulaisten mielenterveysalan- ja vammaisjärjestöjen vuonna 2002 perustama yhdistys.

Yhdistyksen jäseninä ovat Lounais-Suomen Mielenterveysseura ry, Omaiset Mielenterveystyön Tukena Lounais-Suomen Yhdistys ry, Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry sekä Turun Seudun Vammaisjärjestöt TVJ ry.

Hallitus


Missio

Tsempin tehtävänä on tuottaa ennaltaehkäiseviä ja kuntouttavia palveluja mielenterveysasiakkaille, pitkäaikaistyöttömille ja muille valitsemilleen kohderyhmille. Tsemppi tekee alueellisesti ja valtakunnallisesti yhteistyötä eri viranomaisten ja yhteisöjen kanssa. Toiminnalla vaikutetaan ennaltaehkäisevästi ja korjaavasti mielenterveysongelmiin, syrjäytymiseen ja työttömyyteen.

Yhdistyksen tarkoituksena on tehdä ennaltaehkäisevää mielenterveystyötä tuottamalla palveluja myös pitkäaikaistyöttömille, joilla on erityinen riski sairastua mielenterveyshäiriöihin.

Arvot

•   asiakaslähtöisyys
•   tavoitteellisuus
•   ammatillisuus
•   luottamuksellisuus
•   vuorovaikutuksellisuusSivuilla olevat esitteet ja ladattavat tiedostot ovat PDF-muotoisia ja tarvitset niiden lukemiseen Acrobat Reader-ohjelman. Mikäli koneellasi ei jo ole sitä, voit ladata sen ilmaiseksi, alla olevasta Adobe Acrobat Reader linkistä.