Laiskan Kirppis

Laiskan Kirppis on aidosti palveleva kirpputori. Sinun tarvitsee tuoda myytävät tavarasi ja järjestää myyntitila mieleiseksesi vain yhden kerran. Me pidämme huolen siitä, että myyntipaikkasi näyttää siistiltä ja on järjestyksessä koko vuokra-ajan. Paikkavuokramme on erittäin edullinen 15€ / viikko, emmekä veloita myydyistä tuotteista myyntiprovisiota. Voit hinnoitella tuotteesi kotona tai ottaa meiltä edullisen hinnoittelupalvelun.

Nettisivuillamme voit seurata eri myyntipaikoilla olevia myytäviä tuotteita ja myyjänä voit seurata paikkasi tilannetta. Pyrimme kuvaamaan hyllyt vähintään kaksi kertaa viikossa.

Tervetuloa Laiskan Kirppikselle!


Ohjeet myyntipaikan vuokraajalle


Alla olevista linkeistä, voit lukea tai tulostaa ohjeet sekä tulostaa hintalappuja.


Kirppis ohjeet Hintalappupohja
Ohjeet Hintalaput


Tiedote Laiskan Kirppiksen asiakkaille

Laiskan kirppiksen suuren suosion ja tästä aiheutuvien jonojen vuoksi on päätetty myyntipaikan maksimiaikaa lyhentää. Lisäksi myyntipaikkojen vuokrausaika tulee vuokraajien tarkemmin määritellä, jotta paikat saadaan seuraaville vuokraajille nopeasti ilman taukoja. Näillä muutoksilla halutaan parantaa edelleen palvelua, ja samalla myös asiakaspaikkojen myyntitulosta.

Laiskan kirppis pysyy edelleen joustavana ja esim. tilityksiä noutaa sovitusti viikon välein. Myös hinnoittelupalvelun (5€) ottavat saavat kyseisen palvelun edelleen koko vuokra-ajaksi.

Tervetuloa myyjäksi ja ostoksille!


Terveisin Laiskan kirppiksen henkilökunta


Yhteystiedot

Yhteystiedot ja aukioloajat löydät sivun valikon yhteystiedot kohdasta.

Mahdolliset poikkeukset aukioloajoissa, ilmoitetaan etusivun Tsempin uutisissa ja Facebookissa.Löydät meidät myös Facebookista!
Sivuilla olevat esitteet ja ladattavat tiedostot ovat PDF-muotoisia ja tarvitset niiden lukemiseen Acrobat Reader-ohjelman. Mikäli koneellasi ei jo ole sitä, voit ladata sen ilmaiseksi, alla olevasta Adobe Acrobat Reader linkistä.