Työllistäminen

Työllistäminen


Avoimia työpaikkoja

MONIPALVELUKESKUS TSEMPPI etsii ammattitaitoista KUNTOUTUSVALMENTAJAA Tsemppi-Talolle.

Monipalvelukeskus Tsemppi tuottaa monipuolisia mielenterveys- ja kuntoutuspalveluja sekä ennaltaehkäiseviä palveluja mielenterveysasiakkaille, työttömille ja muille haastavassa elämäntilanteessa oleville asiakkaille. Monipalvelukeskus Tsempin yksi toiminnoista on Tsemppi-Talo, joka etsii motivoitunutta ja positiivisella asenteella töitä tekevää sosiaali-, kasvatus- tai terveysalan ammattilaista.

Tsemppi-Talolla työskennellään asiakkaiden kanssa, joilla on haasteita mielenterveyden kanssa tai muuten haastava elämäntilanne. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, ohjauksellista työotetta, itseohjautuvuutta sekä organisointikykyä. Edellytämme myös aikaisempaa kokemusta haastavien asiakkaiden kohtaamisesta sekä mielenterveystyöstä. Toivomme, että sinulla on rohkeutta heittäytyä erilaisiin tilanteisiin sekä kykyä toimia joustavasti yllättävissäkin tilanteissa. Lisäksi edellytämme, että kykenet sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.


Työtehtäviin kuuluu mm:

 • Toiminnan suunnittelua ja ohjausta

 • Tavoitteellista yksilötyötä

 • Ryhmien suunnittelua ja ohjausta

 • Toiminnan markkinointia ja verkostotyötä


Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja haastavan työn

 • Mahdollisuuden hyödyntää omia vahvuuksia ja erityisosaamista työssä

 • Mahdollisuuden kehittää toimintaa yhdessä oman tiimin kanssa ollen samalla osa ammattitaitoista isompaa ja moniammatillista työyhteisöä

 • Riittävästi aikaa tehdä laadukasta ja merkityksellistä työtä


Pidämme huolta työntekijöistämme mm. säännöllisellä työnohjauksella. Lisäksi tarjoamme työsuhde-etuna liikunta- ja kulttuuriedun sekä viikoittaisen yhteisen liikuntahetken työyhteisön kesken. Työtä tehdään pääasiassa klo 8-16. Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.


Mikäli kiinnostuit, ole yhteydessä Tsemppi-Talon vastaavaan kuntoutusvalmentajaan sähköpostitse: eija.koivula@tsemppi.net. Liitäthän viestiisi hakemuksen, CV:n sekä palkkapyyntösi. Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluun. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut heti ja tehtävä voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä. Haku päättyy 29.3.2024.


Lisätietoja: Torstaina 21.3. klo 12-14 ja tiistaina 26.3.2024 klo 14-15 /Vastaava kuntoutusvalmentaja Eija Koivula, puh. 0400 842 902.


Monipalvelukeskus Tsempin ja Tsemppi-Talon toiminnasta voit lukea lisää täältä:
www.tsemppi.net/ ja www.tsemppi.net/tsemppitalo.htmlLaiskan kirppis etsii Kirpputorityöntekijää 100 % palkkatuella!

Työssäsi ohjaat ja tuet kuntouttavassa työtoiminnassa olevia asiakkaita käytännön työtehtävissä Laiskan Kirppiksellä. Työ sisältää kirpputoritavaroiden lajittelua, hinnoittelua, kassatyöskentelyä, sosiaalisen median päivittämistä. Asiakaspalvelu- ja kassakokemus on eduksi. Kaikkiin työtehtäviin saa kattavan perehdytyksen.

Palkattavalla tulee olla mahdollisuus 100 % palkkatukeen! Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.


Hakemukset ja lisätiedot: Toiminnanjohtaja Kaisa Sivonen kaisa.sivonen@tsemppi.net tai puhelimitse 050 512 3625

Monipalvelukeskus Tsempistä ja Laiskan kirppiksestä voit lukea lisää täältä: www.tsemppi.net/ ja Laiskan Kirppiksen IGTyöntekijä haussa 100% palkkatuella Kierrätysvaatemyymälä Putiikkiin!

Ohjaat ja tuet kuntouttavassa työtoiminnassa olevia asiakkaita käytännön työtehtävissä.

Työ sisältää kierrätystavaroiden lajittelua, kassatyöskentelyä, sosiaalisen median päivittämistä sekä kierrätysvaatemyymälän varaston hoitoa. Asiakaspalvelu- ja kassakokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä, työhön saa kattavan perehdytyksen. Työaika: 25h viikossa, 5h päivä, ma-pe klo 8.45-17.15 välillä. Työpaikan osoite: Kärsämäentie 35, 20360 Turku

Edellytämme yhteistyökykyä ja innokkuutta oppia uutta. Palkattavalla tulee olla mahdollisuus 100 % palkkatukeen. Monipalvelukeskus Tsempin ydinosaamista on mielenterveystyö ja ehkäisevä mielenterveystyö sekä mittava kokemus alan hankkeista. Monipalvelukeskus Tsemppi tuottaa monipuolisia mielenterveys- ja kuntoutuspalveluja sekä ennaltaehkäiseviä palveluja mielenterveysasiakkaille, työttömille ja muille haastavassa elämäntilanteessa oleville asiakkaille. Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Hakemukset ja lisätiedot: Vastaava kuntoutusvalmentaja Henna Koskinen henna.koskinen@tsemppi.net tai puhelimitse 040 7490440

Monipalvelukeskus Tsempistä ja Putiikista voit lukea lisää täältä: www.tsemppi.net/ ja Putiikin IGPalkkatukityöt

Monipalvelukeskus Tsempin eri toimipisteissä (Turussa ja Mynämäellä) on haettavana määrä- ja osa-aikaisia työpaikkoja. Nämä työpaikat ovat palkkatuettuja paikkoja, ja niihin voi hakea ympäri vuoden. Työtehtävät on suunnattu niille työttömille työnhakijoille, joilla on 100% palkkatukimahdollisuus. Kaikki työtehtävät on tarkoitettu tukemaan työelämään paluuta pitkän työttömyyden jälkeen.


Tarjoamme sinulle

• Mukavan ja huumorintajuisen työporukan, mielekästä ja tarpeellista työtä.
• Työyksikön vastuuohjaajan ja toiminnanjohtajan tuen.
• Halutessasi työelämävalmennusta ja jatkopolkujen selvittelyä.
• Määräaikaisen työsuhteen 8-12kk.
• Työaika on 5 päivää viikossa, 5 tuntia päivässä.
• Palkka 1200€ / kk ( Sosiaalialan järjestöjä koskeva TES).


Tällä hetkellä etsimme

• Siistijät ja puhtaanapidon tehtävät.

Töitä voidaan myös räätälöidä ja yhdistää sopivaksi kokonaisuudeksi työntekijän vahvuudet huomioiden.


Työkokeilut

Tsemppi järjestää myös työkokeilua ja varaamme tällä hetkellä kaikki työkokeilupaikkamme Tsempin kuntouttavassa työtoiminnassa oleville henkilöille.


Työharjoittelut

Teemme myös sosiaali/terveysalan oppilaitosten kanssa yhteistyötä työharjoittelujen suhteen. Nämä paikat menevät eri hankkeiden vastaavien kautta ja heidän asiakastilanteensa huomioiden.

Monipalvelukeskus Tsemppi

Vanha Hämeentie 29
20540 Turku


Palkkatukityöt ja avoimet hakemukset.

Sivonen Kaisa

Toiminnanjohtaja
050 512 3625
kaisa.sivonen(at)tsemppi.net


Työharjoittelut

Ota yhteyttä ko. hankkeen vastaavaan.

Henkilöstön yhteystiedot


© tsemppi.net 2022