Recykkeli Logo

Kierrätyspyöräverstaat Recykkeli® Turku, Kaarina ja MynämäkiKaikki Recykkelit palvelevat koronaviruksen aikana normaalien aukioloaikojen mukaan.

Varmistaaksemme kaikille asiakkaillemme turvallisen asiointikokemuksen, huomioithan seuraavat asiat:

• Tulethan paikalle vain täysin terveenä

• Pidä huolta käsihygieniasta asioinnin aikana

• Pidä turvaväli muihin asiakkaisiin

• Käsidesiä saatavilla kassalla

• Pankkikorttimaksu lähimaksuominaisuudella käteismaksun lisäksi

• Kaikki huoltoon tulevat pyörät desinfioidaan ennen ja jälkeen huollon

• Kaikki myyntipyörät ovat desinfioituja


Tervetuloa!Recykkelit kierrättävät ja kunnostavat

Kierrätyspyöräverstaat Recykkeli® kunnostavat lahjoituksena saatuja vanhoja polkupyöriä myyntiin, sekä tekevät asiakkailleen pyörähuoltoja. Recykkelissä kunnostetulla ja huolletulla pyörällä polkeminen on edullinen ekoteko.

Recykkelit osallistuvat kierrätykseen ottamalla vastaan tarpeettomia lahjoituspyöriä. Varaosiksi kelpaavat jopa käyttökelvottomat romupyörät. Näin hoituvat helposti esim. taloyhtiöiden pyörävarastojen siivoukset. Kaikki romut toimitamme asianmukaiseen kierrätykseen.


Recykkelit kuntouttavat ja työllistävät

Recykkelit tarjoavat työllistymis- ja kuntoutumismahdollisuuksia niitä tarvitseville. Toimintamuotoina ovat kuntouttava työtoiminta, josta mahdollisuus myöhemmin työkokeiluun sekä palkkatukityöhön.

Toimintaperiaatteena on kuntoutumisen ja osallisuuden tukeminen mielekkään työn kautta. Työtä ohjaavat ja sen laadusta vastaavat esimiehinä toimivat ammattitaitoiset mekaanikot. Työtä tehdään aidossa työympäristössä.


Kierrätyspyörät

Recykkeli kunnostaa lahjoituksina saatuja vanhoja polkupyöriä uudelleen käytettäväksi. Pyörät perushuolletaan ja rikkoutuneet osat korvataan uusilla tai kierrätysosilla, Lopputuloksena on edullinen ja ekologinen aito Recykkeli® kierrätyspyörä.

Recykkeli® kierrätyspyörien hinnat riippuvat pyörämallista ja varustelutasosta. Kunnostettujen pyörien hinnat alkavat noin 80 eurosta. Myytävät pyörät ovat nähtävissä Recykkelin Facebookissa. Polkupyöriä valmistuu ja myydään vauhdilla ja kaikista emme ehdi kuvaa Facebookiin laittaa, joten myytäviin pyöriin tutustuu helpoiten tulemalla käymään meillä.


Sähköpyörät

Olemme Greencycle- tuotteiden jälleenmyyjä, joten saat meiltä huippulaatuiset polkupyörien sähköistyspaketit, sekä polkupyörän sähköistyspalvelun.


Yritysyhteistyö

Recykkelin® kierrätyspyörät ovat yrityksille mainio tapa toteuttaa yhteiskuntavastuuta. Pyöräily Recykkeli pyörillä edistää samalla kertaa sekä henkilöstön työhyvinvointia että kestävää kehitystä.

Vaihtoehtoina yritysyhteistyölle ovat esim. työsuhdepyörien hankkiminen, henkilökunnan pyörien huoltosopimukset, sekä huoltolahjakortit lahjoiksi.

Kevytpyörähuoltoja olemme tehneet säännöllisesti Senaatti- kiinteistölle, ELY- keskukselle, TE- toimistolle ja TYKS:lle. Pyörähuoltotempauksissa tarkastamme pyörän ja merkitsemme viat tarkastuskorttiin myöhempää huoltoa varten. Lisäksi paikan päällä säädämme vaihteet, jarrut, öljyämme ketjut ja tarkastamme renkaiden ilman paineet. Tulemme mielellämme kevythuoltamaan yrityksenne henkilöstön pyöriä, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä Recykkeliin.


Yhteystiedot

Recykkeli Turku

Kärsämäentie 35, 20360 TURKU

3 krs. B1-porras (Jos tarvitset kantoapua
pyörällesi, soita verstaalle ennen tuloasi!)


050 432 7795

Avoinna: Ma-Pe 9.00-17.00


Recykkeli -toiminnan esimies:
Tuomo Suomi 050 448 7879

Opaskartta turun Recykkeliin


    Recykkeli Turku

Recykkeli Mynämäki

Pyykkärintie 7, 23100 Mynämäki
050 308 5988

Avoinna: Ma-Pe Ma-Pe 8.00-16.00

Opaskartta mynämäen Recykkeliin


    Recykkeli Mynämäki

Recykkeli Kaarina

Koristontie 1, 20780 Kaarina

Käynti Pohjanpellonkadun puolelta.
Katso karttalinkki.


050 430 0776

Avoinna: Ma-Pe 10.00-16.00
Opaskartta kaarinan Recykkeliin


    Recykkeli Kaarina


Mahdolliset poikkeukset aukioloajoissa, löytyvät etusivun Tsempin uutisista.Sivuilla olevat esitteet ja ladattavat tiedostot ovat PDF-muotoisia ja tarvitset niiden lukemiseen Acrobat Reader-ohjelman. Mikäli koneellasi ei jo ole sitä, voit ladata sen ilmaiseksi, alla olevasta Adobe Acrobat Reader linkistä.